Aktiviteetit etänä

Globalisaation myötä työntekijöistä on tullut yhä liikkuvaisempia. Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan etätyötä teki jo ennen koronavirusaikaa kolmannes suomalaisista palkansaajista. Sitten tulikin pakollinen sysäys digiloikkaan ja seurauksena etätyöbuumi - eikä vanhaan ole enää paluuta. Etätyöllä on monenlaisia etuja: se lisää työhyvinvointia ja vähentää työmatkoihin kuluvaa aikaa ja ympäristökuormitusta. Parhaimmillaan se myös lisää työn tuottavuutta.

Tiimityön tehokkuus kohtaa kuitenkin monia, uudenlaisia haasteita - oli sitten kyse etätyöstä tai henkilökohtaisista kohtaamisista, tehokkaasta kommunikoinnista, motivaatiosta tai yrityskulttuurin ylläpitämisestä poikkeusoloissa. Olemmekin Catalystissa rakentaneet koko joukon fiksuja online-tiimiaktiviteetteja, jotka tuovat etätyötä tekevät avainhenkilösi ja virtuaalitiimisi lähemmäs toisiaan.

Tutustu etäaktiviteetteihimme tästä!

Yhteisiä etäelämyksiä! Sitoutumista, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä!

Etätiimiaktiviteetti

Yhdistä organisaation virkistyspäivään aktiviteetti, joka kannustaa tiimityöskentelyyn ja kehittää osallistujien ongelmanratkaisukykyä.

Kesto

Kaikki etäaktiviteetit on on mahdollista järjestää asiakkaan aikataulun mukaan . Varaa virkistyspäivästäsi aikaa 1-3 tuntia.

Henkilömäärä

Etäaktiviteetit sopii järjestettäväksi virkistyspäiviin, joiden osallistujamäärä on neljästä henkilöstä aina satoihin osallistujiin asti!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alta!

Lue tietosuojaseloste täältä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kätevällä Event Finder -työkalulla löydät parhaiten aktiviteettisi tavoitteisiin sopivia vaihtoehtoja!