GoTeam

GoTeam voidaan toteuttaa kuinka suurille kohderyhmille hyvänsä, missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Pelin kesto voidaan määritellä hyvin tarkasti, yleisin kesto on 1-3 tuntia. Aktiviteetti voidaan toteuttaa myös sisäversiona. Go Give -vaihtoehdossa mukaan voidaan liittää myös hyväntekeväisyys-elementtejä, joissa joukkueet keräävät pisteitä ei vain voittaakseen vaan myös hyvää tehdäkseen.

"Vielä kerran lämpimät kiitokset Seikkailun tiimille: GoTeam oli menestys! Osallistujilta saamamme palaute vahvistaa, että väellä todella oli hauskaa. Goteam tempaisi kaikki mukaansa, hitsasi tiimit yhteen, edisti kollegoiden välistä luottamusta, ideoiden ja tiedon jakoa, ongelmanratkaisua jne." - A.L - Stora Enso

GoTeam

Yhdistä organisaation virkistyspäivään aktiviteetti, joka kannustaa tiimityöskentelyyn ja kehittää osallistujien ongelmanratkaisukykyä.

Kesto

GoTeam on täydellinen virkistyspäivän aktiviteetti, jonka kestoon voit vaikuttaa itse! Varaa virkistyspäivästäsi aikaa 1-3 tuntia.

Henkilömäärä

GoTeam sopii järjestettäväksi virkistyspäiviin, joiden osallistujamäärä on neljästä henkilöstä aina satoihin osallistujiin asti!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alta!

Lue tietosuojaseloste täältä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kätevällä Event Finder -työkalulla löydät parhaiten aktiviteettisi tavoitteisiin sopivia vaihtoehtoja!