Koodin Murtajat

Murra mysteerikoodi ja ota hatkat! Tiivistempoinen ja mukaansatempaava Koodin Murtajat -aktiviteetti tuo maailmalla suositut escape room -pakohuonepelit suoraan omaan kokoukseesi, tapahtumaasi tai vaikka työpaikallesi! Mutta, toisin kuin esikuvassaan, Koodin Murtajissa tiimit pääsevät (ja joutuvat) tekemään yhteistyötä myös keskenään - loppuhuipennuskin toteutetaan koko porukalla.

Tiimityöskentely

KoodinMurtajat -aktiviteetti havainnollistaa konkreettisesti, miten tärkeää on, että osallistujat pystyvät yhdistämään erilaiset osaamisensa ja kykynsä tuottaa luovia ratkaisuja. Aivan omaa luokkaansa oleva ominaisuus on myös se, että keskinäisen kilpailemisen sijasta tiimit joutuvat tekemään yhteistyötä keskenään ja antamaan (sekä pyytämään!) apua parhaaseen lopputulokseen päästäkseen - aivan kuten tosielämässäkin.

Henkilömäärä

Minimiosallistujamäärä 15 henkeä, ylärajaa ei ole. Suositeltavin tiimikoko 3-5 henkeä, toki muutkin kokoonpanot onnistuvat.

Pelistä on eri pituisia versioita. Tyypillisimmät versiot ovat kokonais-kestoltaan 1,5-2 intensiivistä tuntia.

Koodin Murtajista on lyhyessä ajassa tullut erittäin suosittu teambuilding-aktiviteetti. Jo yli 50 000 pelaajaa on osallistunut tiivistunnelmaiseen peliin eri puolilla maailmaa

Paikka

Koodinmurtajaiset voidaan toteuttaa lähestulkoon missä vain sisätiloissa, kesäolosuhteissa myös ulkosalla.

Team building -aktiviteetti saadaan käyntiin muutamassa minuutissa. Se on erittäin helposti liikuteltavissa kaikkialle Suomessa ja ulkomaille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alta!

Lue tietosuojaseloste täältä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kätevällä Event Finder -hakutyökalulla löydät lisää parhaiten tapahtumasi tavoitteisiin sopivia vaihtoehtoja!