Tauko-ohjelma

Piristystä kokouspäiviin

Pitkän, asiantäyteisen kokouksen tai konferenssin pelastaja on hauska ja energisoiva tauko-ohjelma, joka tuo osallistujiin uutta puhtia. Hyvä tauko-ohjelma aktivoi ja innostaa osallistujia heittäytymään sekä lievittää stressiä. Icebreaker-aktiviteettiemme avulla saat myös tapahtumasi aivan eri tavalla käyntiin, matkapuhelimet pois käsistä, huomion edessä olevaan ohjelmaan, mielen vastaanottavaiseksi ja suupielet ylös. Icebreaker- ja energisointiaktiviteettiemme jälkeen ohjelmaasi seuraa entistä virkeämpi ja energisempi porukka. Lisäksi yhdessä tekeminen ja hauskanpito kasvattaa tiimisi ryhmähenkeä ja edistää avoimuutta työympäristössänne.

Inspiroi, energisoi ja motivoi mikä tahansa kohderyhmäsi ainutlaatuisilla tiimiaktiviteeteillamme. Catalyst-valikoimastamme löydät monta fiksua ja mukaansatempaavaa vaihtoehtoa!

BoomTime virkistää kokouspäivää

BoomTime on kokouksen virkistävä yhteishengen tuottaja! Aktiviteetin jälkeen veri virtaa aivoissa ja kokousvieraat ovat jälleen vastaanottavaisia. Osallistujille jaetaan eri väriset Boomwhacker® -perkussioputket, joita yhdessä tuumin ja oikea-aikaisesti graafisen käyttöliittymän värikoodien mukaisesti läimäyttelemällä saadaan aikaiseksi tunnettuja musiikkikappaleita.

✓ Voidaan järjestää missä päin Suomea tahansa
✓ Aktiviteetin kesto vaihtelee 5-30 minuutin välillä
✓ Sopii ryhmille 20 hengestä ylöspäin

"Heinäkuinen flashmob-performanssi Boomwhackereilla oli suurenmoinen kokemus sekä sekä järjestäjille että osallistujille - ja ilmiselvästi myös täysin yllätetylle yleisölle! Kiitos erinomaisista järjestelyistä!" - S.W -Rezidor

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alta!

Lue tietosuojaseloste täältä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kätevällä Event Finder -hakutyökalulla löydät lisää parhaiten tapahtumasi tavoitteisiin sopivia vaihtoehtoja!