Team building

Team buildingillä lisää tiimihenkeä

Team Building on tiimin yhteishengen rakentamista, yhdessä työskentelemisen edistämistä ja yhteisiin tavoitteisiin sitouttamista.  Se auttaa myös rikkomaan osastojen välisiä rajoja kannustaen avoimuuteen ja yhteistyöhön kollegojen kesken. Tiimihenki kohoaa, kun jaetaan yhdessä mieliinpainuvia kokemuksia, koetaan onnistumisia (ja selviydytään niin epäonnistumisistakin kuin jopa konflikteista) ja huomataan konkreettisesti, miten eri roolit, tiedot ja taidot ovat tarpeellisia kaikkien menestyksen kannalta.

Tiimihengen kohottamisen
lisäksi aktiviteettimme kehittävät muun muassa niin tiimin sisäistä kuin tiimien välistä viestintää, oman ja muiden vahvuusalueiden tunnistamista, ajanhallintaa, realististen tavoitteiden asettamista, luovaa ongelmanratkaisua ja päätöksentekoa. Tämä kaikki on omiaan kehittämään tiimiläisten luottamusta toisiinsa.

Tiimiaktiviteettimme ovat tarkoin suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa hauskanpito on myös tärkeässä roolissa. Yhteisten kokemusten jakaminen siivittää yhdessäoloa myös työpaikalla. Erikoisosaamistamme ovat fasilitoidut tiimiharjoitteet, joiden avulla havainnollistetaan ryhmätyöskentelyn eri elementtien tärkeys: kommunikaatio, voimavarojen allokointi, tehtävien delegointi. Näistä ainesosasista löydät uusia voimavaroja työntekijöillesi ja sidosryhmillesi. Catalyst-aktiviteetit sopivat myös tukemaan omien koulutusohjelmiesi tavoitteita.

Koodin Murtajat herättää tiimityöhön

Koodin Murtajat -aktiviteetti havainnollistaa konkreettisesti, miten tärkeää on, että osallistujat pystyvät yhdistämään erilaiset osaamisensa ja kykynsä tuottaa luovia ratkaisuja. Jo yli 50 000 pelaajaa on osallistunut tiivistunnelmaiseen team building -peliin eri puolilla maailmaa.

✓ Voidaan järjestää missä päin Suomea tahansa
✓ Pelin kesto vaihtelee 1-2 tunnin välillä
✓ Sopii ryhmille 15 hengestä ylöspäin

"Uskomatonta, miten pelillä voi parantaa tiimityöskentelyä noin paljon." - Henna-Riikka Myrskylä, Iodata Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alta!

Lue tietosuojaseloste täältä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kätevällä Event Finder -hakutyökalulla löydät lisää parhaiten tapahtumasi tavoitteisiin sopivia vaihtoehtoja!